In Contact met u...

De komende periode beginnen we met de bouwactiviteiten voor de aanleg van een nieuwe 380 kV-hoogspanningsverbinding tussen Borssele en Rilland. We streven naar een veilig en voorspoedig bouwtraject, waarbij we hinder voor u zoveel mogelijk beperken. Daarom vinden we een goed contact met u belangrijk. Hoe u met ons in contact kan komen, leest u hier.

Bij wie kunt u terecht met vragen?

Voor persvragen kunt u terecht bij Peggy Steenbergen (communicatieadviseur TenneT).

Voor algemene vragen kunt u terecht bij publieksvoorlichters Karlijn Borm en Sander de Schepper van TenneT in het informatiecentrum in Kruiningen.

Peggy Steenbergen

Karlijn Borm

Sander de Schepper

Voor vragen over de bouw kunt u terecht bij de omgevingsmanager van de aannemer. U bereikt de aannemers én TenneT via één handig telefoonnummer: 0800 400 00 68. Mailen kan ook, naar west@zuid-west380kv.nl.

Lènart-jan van der Ham (BAM)

Deeltrace 1: Borssele - Hoogspanningsstation Willem-Annapolder

Eric van den Bergen (Switch)

Deeltrace 2: Hoogspanningsstation Willem-Annapolder - Rilland

Tijdens de aanleg van de hoogspanningsverbinding proberen we hinder en overlast zo veel mogelijk te voorkomen. We brengen u tijdig op de hoogte van onze werkzaamheden en stemmen met perceeleigenaren en grondgebruikers de planning van transport en werkzaamheden af. Heeft u vragen of wilt u een calamiteit melden, bel dan direct met onze projectlijn:

0800 400 00 68

Op de hoogte blijven?

Volg de bouw van het project met de TenneT BouwApp. Download de app gratis via de Apple Store of Google Play Store.

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/zuidwest380kvwest

Bekijk onze projectwebsite op www.zuid-west380kv.nl/west U kunt zich daar ook abonneren op onze online nieuwsbrief of het magazine Contact.

E-mail naar west@zuid-west380kv.nl

Bezoek ons informatiecentrum in het voormalige stationsgebouw van NS-station Kruiningen-Yerseke, Stationsweg 23 in Kruiningen. Openingstijden: dinsdag- en woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Opening van het informatiecentrum is onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen. TenneT volgt daarbij de geldende RIVM-richtlijnen. Kijk voor de actuele openingstijden op de website.