Oog voor de natuur

Viering Nationale Boomfeestdag in Haarlemmermeer

Medewerkers van het project Randstad 380 kV Noordring namen deel aan de viering van de Nationale Boomfeestdag in gemeente Haarlemmermeer.

Nieuw waren de KinderKlimaattafels: 350 kinderen praatten met politici en het bedrijfsleven over hún ideeën voor een betere wereld. Vincent Hassfeld, clustermanager Randstad 380 kV nam als deskundige namens TenneT deel aan de Klimaattafels. Dit leidde tot originele ideeën die gebundeld zijn in de KinderKlimaatdeal. De deal is overhandigd aan de voorzitter van het Klimaatberaad Ed Nijpels.


Een idee is zelfs al gerealiseerd: een GeboorteBos in de gemeente Haarlemmermeer. Bomen zijn vitale onderdelen van onze leefomgeving, reden voor TenneT om de viering van de Nationale Boomfeestdag in Haarlemmermeer te ondersteunen. We weten dat ons werk zowel negatieve als positieve invloed heeft. We moeten soms bomen kappen, maar na afloop van de werkzaamheden herstellen we de gebruikte gronden, brengen ze zoveel mogelijk in de oude staat terug en herplanten we waar nodig.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.